fbpx

Word een Meester in het Spel met Onze Topcoaches!

Ontdek de opwindende wereld van padel met onze diverse lesaanbiedingen, speciaal ontworpen om zowel individuen als groepen te helpen hun vaardigheden te verbeteren en plezier te beleven op de baan.

Verbeter je Spel!

Padel Les

Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een ervaren speler die zijn spel naar een hoger niveau wil tillen, wij hebben de perfecte pakketten voor jou. Kies uit onze populaire opties:

Pakket van 5 lessen:
Dit pakket is ideaal voor diegenen die graag een solide basis willen leggen of hun bestaande vaardigheden willen verbeteren. Met vijf intensieve lessen krijg je persoonlijke aandacht en begeleiding om je spel te verfijnen en je zelfvertrouwen op de baan te vergroten.

Pakket van 10 lessen:
Voor degenen die serieus zijn over het verbeteren van hun padelspel, bieden wij een uitgebreid pakket van 10 lessen aan. Met meer tijd en begeleiding van onze ervaren instructeurs, heb je de kans om diepgaande technieken te verkennen, strategie├źn te ontwikkelen en je spel naar een hoger niveau te tillen.

Of je nu alleen wilt trainen of samen met vrienden, onze lessen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan jouw behoeften en schema.

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het verbeteren van je padelspel bij Padel Indoor Purmerend. Neem contact met ons op om je lessen te boeken of voor meer informatie. We kijken ernaar uit om je op de baan te zien!

Padel indoor Purmerend - Baan boeken

Leuk dat je interesse hebt!

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in om je aan te melden voor de lessen. Onze instructeurs zullen contact met je opnemen om de details te bevestigen en eventuele vragen te beantwoorden.

4 + 4 =

PADEL INDOOR PURMEREND