fbpx

Membership

Padel & Fitness
Abonnement

Welkom bij Padel Indoor Purmerend – dé bestemming voor jouw ultieme sport- en fitnesservaring! Ontdek de perfecte combinatie van plezier en gezondheid met ons exclusieve abonnement dat padel en fitness combineert, en dat alles voor een onverslaanbare prijs van slechts €49,95 per maand.

Wat bieden wij

Padel tijdens de daluren

We willen een sociale gemeenschap creëren waar iedereen zich op zijn gemak voelt om tijd met anderen door te brengen en contacten te leggen die blijvend zijn. Het is onze missie om mensen samen te brengen door middel van sport en lichaamsbeweging, zodat ze hun doelen kunnen bereiken – zowel op als naast het veld! Ben jij klaar om te spelen?

Onbeperkt Fitness

Werk aan je algehele conditie in onze uitgebreide fitnessruimte met hoogwaardige apparatuur. Of je nu je kracht wilt vergroten, aan je uithoudingsvermogen wilt werken of gewoon wilt ontspannen na een intensieve padelsessie, onze fitnessfaciliteiten staan tot jouw beschikking, onbeperkt en op jouw eigen tempo.

Word nu lid

Membership
€34,95

Padel tijdens dal uren (max 3x 1,5 uur per week).

Daluren Padel:

maandag t/m vrijdag 9:00-16:00
zaterdag & zondag 15:00 – 18:00

*De single baan maakt geen deel uit van het lidmaatschap.

*Download de playtomic app en word lid

Word nu lid

Membership
€49,95

Padel tijdens dal uren (max 3x 1,5 uur per week) inclusief onbeperkt Fitness.

Daluren Padel:

maandag t/m vrijdag 9:00-16:00
zaterdag & zondag 15:00 – 18:00

*De single baan maakt geen deel uit van het lidmaatschap.

Openingstijden Gym:

maandag t/m vrijdag 9:00-22:00
zaterdag & zondag 9:00-18:00

*Download de playtomic app en word lid

Padel baan huren Purmerend

Exclusief voordeel als lid

Als lid van Padel Indoor Purmerend geniet je van een exclusief voordeel: speel 3 keer per week gratis op onze hypermoderne banen én krijg onbeperkt toegang tot onze fitnessfaciliteiten, alles voor slechts €49,95 per maand. Geen verborgen kosten voor leden – boek gewoon je baan en duik de sportieve actie in. Voor niet-leden is het net zo eenvoudig: boek jouw baan via de Playtomic-app en betaal eenvoudig je baanfee. Bij Padel Indoor Purmerend maken we sport toegankelijk en plezierig voor iedereen!

Padel baan huren Purmerend
Padel baan huren Purmerend
Padel baan huren Purmerend

Onze padel banen

Waarom kiezen voor Padel Indoor Purmerend

Bij Padel Indoor Purmerend bieden we meer dan alleen een sportfaciliteit; we bieden een ervaring. Kies voor ons hypermoderne complex met state-of-the-art padelbanen, ontworpen om jouw spel naar nieuwe hoogten te tillen. Ons voordelige lidmaatschap opent de deuren naar een wereld van sportieve mogelijkheden.

Waarom Padel Indoor Purmerend? Omdat wij geloven in het leveren van meer dan alleen een fitnessruimte. Wij bieden een gemeenschap, een plek waar sportliefhebbers samenkomen om te genieten van hypermoderne faciliteiten, competitieve games op zowel single als double courts, en een agenda vol spannende evenementen. Ontdek het verschil en maak van jouw sportervaring een opwindend avontuur bij Padel Indoor Purmerend!

Moderne faciliteiten

Onze indoor padelbanen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en zijn geschikt voor spelers van alle niveaus. Onze fitnessruimte is voorzien van topklasse apparatuur om jouw fitnessdoelen te ondersteunen.

Professionele begeleiding

Ons team van ervaren trainers staat klaar om jou te begeleiden, of je nu beginner of gevorderd bent.

Community

Bij Padel Indoor Purmerend geloven we in het creëren van een positieve en ondersteunende gemeenschap. Ontmoet gelijkgestemde sportliefhebbers en geniet van de sociale aspecten van onze faciliteiten.

Events

Bij Padel Indoor Purmerend geloven we niet alleen in het bieden van uitstekende faciliteiten, maar ook in het creëren van opwindende ervaringen voor onze leden. Daarom organiseren we regelmatig evenementen en toernooien waar je je voor kunt op geven.

*deze events zijn niet inbegrepen in het membership.

Double courts

Aantal spelers: 4

De afmetingen van een dubbel padelbaan zijn 20 meter lang en 10 meter breed, omgeven door glazen wanden. De wanden zijn een essentieel onderdeel van het spel, aangezien spelers ze kunnen gebruiken om de bal te spelen.

Padel is wereldwijd populair geworden vanwege de toegankelijkheid en leuke gameplay, en wordt vaak zowel recreatief als competitief gespeeld.

Padel indoor Purmerend - Baan boeken
Padel lidmaatschap

World nu lid

€49,95

FAQ

BAAN BOEKEN?

Leuk dat je bij ons een baan wilt boeken! Bij ons kun je 7 dagen per week terecht. Snel en gemakkelijk kun je jouw baan, tijd en dag vastleggen via de Playtomic-app. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

GRATIS PARKEREN?

Bij Padel Indoor Purmerend kunt u aan de zijkant van het gebouw gratis parkeren op ons parkeerterrein.

KAN IK EEN EVENEMENT ORGANISEREN?

Ben je op zoek naar een perfecte locatie voor jouw padeltoernooi, privé-evenement of bedrijfsevenement? Dan is Padel Indoor Purmerend de plek voor jou! Neem contact met ons op en we bespreken graag samen alle mogelijkheden.

BIJ ONS KUN JE RACKETS HUREN EN BALLEN KOPEN

Heb je geen eigen racket en/of padel ballen? Geen zorgen! Bij ons kun je ze rackets huren en ballen kopen.

PADEL INDOOR PURMEREND