fbpx

Membership

Jouw plek voor fitness en padel in Purmerend!

Zoek je een vriendelijke, volledig uitgeruste plek om te trainen? Dan is onze gym precies wat je nodig hebt. We zijn toegewijd om jou te helpen je doelen voor een gezond en fit leven te bereiken. Onze sportschool een keer gratis uitproberen kan natuurlijk altijd!

Wat bieden wij

Onbeperkt Fitness

Werk aan je algehele conditie in onze uitgebreide fitnessruimte met hoogwaardige apparatuur. Of je nu je kracht wilt vergroten, aan je uithoudingsvermogen wilt werken of gewoon wilt ontspannen na een intensieve padelsessie, onze fitnessfaciliteiten staan tot jouw beschikking, onbeperkt en op jouw eigen tempo.

Fitness & Padel

We willen een sociale gemeenschap creëren waar iedereen zich op zijn gemak voelt om tijd met anderen door te brengen en contacten te leggen die blijvend zijn. Het is onze missie om mensen samen te brengen door middel van sport en lichaamsbeweging, zodat ze hun doelen kunnen bereiken – zowel op als naast het veld! Ben jij klaar om te spelen?

Padel baan huren Purmerend

Word nu lid

Basic
€36,95 P.M.

Fitness

Maak 7 dagen in de week gebruik van onze fitness faciliteiten

R

€15 inschrijfgeld

R

Opzegbaar per maand na 12 maanden

R

Toegang tot gym

Extra info

Openingstijden Gym:

maandag t/m vrijdag 9:00-22:00
zaterdag & zondag 9:00-18:00

Word nu lid

Premium+
€49,95 P.M.

Fitness & Padel

Inclusief Padel tijdens dal uren (max 3x 1,5 uur per week)

R

€15 inschrijfgeld

R

Padel tijdens de dal uren

R

Toegang tot de gym

Extra info

Daluren Padel:

maandag t/m vrijdag 9:00-16:00
zaterdag & zondag 15:00 – 18:00

*De single baan maakt geen deel uit van het lidmaatschap.

*Download de playtomic app en word lid

Openingstijden Gym:

maandag t/m vrijdag 9:00-22:00
zaterdag & zondag 9:00-18:00

Word nu lid

Flex
€49,95 P.M.

Fitness Maandelijks opzegbaar

R

€15 inschrijfgeld

R

Maandelijks opzegbaar

R

Toegang tot de gym

Extra info

Openingstijden Gym:

maandag t/m vrijdag 9:00-22:00
zaterdag & zondag 9:00-18:00

Exclusief voordeel als lid

Als lid van Padel Indoor Purmerend geniet je van een exclusief voordeel: speel 3 keer per week gratis op onze hypermoderne banen én krijg onbeperkt toegang tot onze fitnessfaciliteiten, alles voor slechts €49,95 per maand. Geen verborgen kosten voor leden – boek gewoon je baan en duik de sportieve actie in. Voor niet-leden is het net zo eenvoudig: boek jouw baan via de Playtomic-app en betaal eenvoudig je baanfee. Bij Padel Indoor Purmerend maken we sport toegankelijk en plezierig voor iedereen!

Padel baan huren Purmerend
Padel baan huren Purmerend
Padel baan huren Purmerend

Onze padel banen

Waarom kiezen voor Padel Indoor Purmerend

Bij Padel indoor Purmerend geloven we dat iedereen het verdient om zich fit, gezond en gelukkig te voelen. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met je fitnessreis, onze sportschool biedt alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Bovendien bieden wij een unieke sportervaring met onze padelbanen, zodat je naast je fitnessroutine ook van deze dynamische sport kunt genieten.

Moderne Fitnessapparatuur

Onze sportschool is uitgerust met morderne Technogym fitnessapparatuur om jouw training efficiënt en uitdagend te maken.

Personal training

Onze ervaren en gecertificeerde personal trainers staan klaar om je te begeleiden en een persoonlijk trainingsprogramma op maat te maken.

Community

Bij Padel Indoor Purmerend geloven we in het creëren van een positieve en ondersteunende gemeenschap. Ontmoet gelijkgestemde sportliefhebbers en geniet van de sociale aspecten van onze faciliteiten.

Padelbanen

Ervaar de opwinding van padel, een snelgroeiende sport die tennis en squash combineert. Onze professionele padelbanen zijn beschikbaar voor zowel beginners als gevorderde spelers.

*Onze padelbanen zijn niet inbegrepen bij het fitness abonnement

Padel indoor Purmerend - Baan boeken
Padel lidmaatschap

World nu lid

€49,95

FAQ

BAAN BOEKEN?

Leuk dat je bij ons een baan wilt boeken! Bij ons kun je 7 dagen per week terecht. Snel en gemakkelijk kun je jouw baan, tijd en dag vastleggen via de Playtomic-app. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

GRATIS PARKEREN?

Bij Padel Indoor Purmerend kunt u aan de zijkant van het gebouw gratis parkeren op ons parkeerterrein.

KAN IK EEN EVENEMENT ORGANISEREN?

Ben je op zoek naar een perfecte locatie voor jouw padeltoernooi, privé-evenement of bedrijfsevenement? Dan is Padel Indoor Purmerend de plek voor jou! Neem contact met ons op en we bespreken graag samen alle mogelijkheden.

BIJ ONS KUN JE RACKETS HUREN EN BALLEN KOPEN

Heb je geen eigen racket en/of padel ballen? Geen zorgen! Bij ons kun je ze rackets huren en ballen kopen.

PADEL INDOOR PURMEREND