fbpx

GROEPSEVENTS

Padel Indoor Purmerend

Het leukste groepsevent boek je bij Padel Indoor Purmerend

Events Padel Indoor Purmerend

Bij Padel Indoor Purmerend kun je samen met je collega’s, sportteams en vrienden genieten van een heerlijke sessie padellen. Reserveer nu jouw ideale groepsevenement!

Naast het plezier van het padellen, biedt Padel Indoor Purmerend ook de mogelijkheid aan om te genieten van lekker eten en drinken. Sluit jullie uitstapje af met een gezellige borrel, een assortiment bittergarnituur en/of een tafelgrill.

Wij stellen graag een op maat gemaakt programma samen op basis van het aantal deelnemers en jullie specifieke wensen. Met de juiste begeleiding kan iedereen al snel deelnemen aan een spannend potje padel.

Tafelgrillen/Plate service

Voor groepen en partijen bieden wij de optie van tafelgrillen en plate service aan! Dit arrangement is afzonderlijk te reserveren. 

Padel experience

Voor groepen en speciale gelegenheden bieden we de mogelijkheid om een clinic toe te voegen aan jullie programma.

Drank arrangement

Rond jullie padel evenement/toernooi af met een drankarrangement naar jullie eigen voorkeur. Zowel hollandse als internationale bar is mogelijk!

Entertainment

Je kunt naast onze bestaande arrangementen ook entertainment aan jullie evenement toevoegen! Feestelijk jouw evenement afsluiten, wie wilt dat nou niet!

Contactformulier

Ik heb interesse in de onderstaande optie's voor mijn padel evenement/uitje:

1 + 10 =

PADEL INDOOR PURMEREND